ads

របៀបស្ងោរស៊ុបមាន់ខ្មៅថ្នាំចិន

ស្ងោរស៊ុបមាន់ខ្មៅ


                                                       របៀបស្ងោរស៊ុបមាន់ខ្មៅថ្នាំចិន
គ្រឿងផ្សំ ៖
– មាន់ខ្មៅ
– គ្រឿងថ្នាំចិនសែរស្ងោរមាន់ ១ កញ្ចប់ (​ ដែល​អាចរកទិញបានគ្រប់ហាងថ្នាំចិនសែរនិងទីផ្សារ)
– ខ្ទឹមស​ ​មើមខ្ញី
– ស្ករ​ ម្សៅសុ៊ប​ អំបិល ទឹកត្រី
របៀបធ្វើ ៖
១- ដាំទឹកអោយពុះ ស្ងោរមាន់ខ្មៅ មួយពុះចោល អោយបាត់ជាតិចំអាប។ ស្រង់ចេញ ទុកទៅម្ខាង។
២- លីងខ្ទឹមស អោយឈ្ងុយ រួចចាក់ទឹកត្រីចូល អំបិលនិងស្ករ កូរអោយឈ្ងុយ ទើបចាក់ទឹកចូលដាំអោយពុះ។
៣- ពេលទឹកពុះ ដាំមើមខ្ញីដាក់មួយដុំ ហើយដាក់មាន់ ដាក់ថ្នាំចិនចូល ដាក់ រំងាស់ កុំគ្របគម្របឆ្នាំង។ បើគ្របនឹងធ្វើអោយទឹកស្ងោរល្អក់ ហើយឆាប់ផ្អូម។
៤- នៅពេលមាន់ផុយទន់សាច់ ទើបដាក់ម្សៅស៊ុប ហើយភ្លក្សថែមថយតាមចំណូលចិត្ត ជាការស្រេច។

^ ត្រូវ​ហូប​ពេល​ក្ដៅ​ហុយៗ​ ទើបមានរស់ជាតិ ^
របៀបស្ងោរស៊ុបមាន់ខ្មៅថ្នាំចិន របៀបស្ងោរស៊ុបមាន់ខ្មៅថ្នាំចិន Reviewed by Unknown on 12:00 AM Rating: 5

No comments:

Follow Us

Powered by Blogger.